Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Στο Σκοπευτήριο Καισαριανής "έπεσαν" οι ελπίδες όσων ήθελαν να μείνει στη θέση του ο Α/ΓΕΕΘΑ

02.02.2015 | 22:27
Είναι δυνατόν να δεσμευτεί η νέα κυβέρνηση να μην κάνει κρίσεις τον Μάρτιο μέσω…νόμου; Κάποιοι το επιχειρούν διαδίδοντας το μέγα ψεύδος ότι δήθεν ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος -έχει μπει ήδη στον …τέταρτο χρόνο- δεν μπορεί να αποστρατευθεί μέχρι να αναλάβει την θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ! Τίποτα ψευδέστερο.

Ωστόσο στο νομοσχέδιο περί ιεραρχίας και προαγωγών που η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόλαβε να ψηφίσει, φέρεται να έχει προστεθεί “φωτογραφική” διάταξη η οποία προβλέπει ότι δεν μπορεί να αποστρατεύεται Αρχηγός που έχει επιλεγεί για θέση του εξωτερικού σαν κι αυτή που θα αναλάβει τον ερχόμενο Νοέμβριο ο Α/ΓΕΕΘΑ!

Δεν γνωρίζουμε ποιοι και γιατί διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες και ποιοι θέλουν σώνει και καλά ο Α/ΓΕΕΘΑ να φύγει από το ένα γραφείο και να πάει στο άλλο! Δικαιούται κι αυτός να ξεκουραστεί .

Ακόμη πάντως κι αν ο Α/ΓΕΕΘΑ επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του εν ενεργεία, είναι κάτι που όσοι γνωρίζουν τα της νέας κυβέρνησης θεωρούν εξαιρετικά απίθανο. Εκτός όλων των άλλων ο Αρχηγός είναι “χρεωμένος” με το λάθος της παρουσίας του στο γερμανικό νεκροταφείο. Κι όταν ο πρωθυπουργός της χώρας αμέσως μετά από την ορκομωσία του πηγαίνει στο Σκοπευτήριο Καισαριανής για να καταθέσει λουλούδια είναι μάλλον δύσκολη η συνύπαρξη.


Διαβάστε ακόμη:

Κατέθεσε στεφάνι στο γερμανικό νεκροταφείο ο Α/ΓΕΕΘΑ και δέχεται πυρά! Τι λέει το ΓΕΕΘΑΝέα "έφοδος" Καζάκη κατά ΓΕΕΘΑ για το γερμανικό νεκροταφείο
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ