Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

20.09.2013 | 10:37
Με περηφάνια η Τ.Ο. Νίκαιας σε στρατιωτικού τύπου σχηματισμό καταφτάνει στις Θερμοπύλες για τον σχετικό εορτασμό που μετατρέπεται κάθε χρόνο σε σόου μίσους.

Η Τ.Ο. Νίκαιας λόγω της δράσης της έχει κερδίσει το δικαίωμα, όπως λέει παλιό της στέλεχος, να είναι η μόνη που φοράει ασπρόμαυρη παραλλαγή για να διακρίνεται απ' τις υπόλοιπες οργανώσεις.
Επίλεκτο στέλεχος, διακρίνεται άλλωστε στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Έθνος” φέρεται να είναι ο Γ. Ρουπακιάς. Στη φωτογραφία μάλιστα από τη θέση του μοιάζει να έχει τη θέση ομαδάρχη.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά όχι μέλος. Στις φωτογραφίες ωστόσο εμφανίζεται όχι απλά να φοράει τη στολή της οργάνωσης της Νίκαιας και να μετέχει σχεδόν σε κάθε εκδήλωσή της.Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα εμφανίζεται να χειροκροτεί στο πλάι του αρχηγού της οργάνωσης της Νίκαιας.

Μάρτυρες τοποθετούν μάλιστα τον 45χρονο τόσο ψηλά στην ιεραρχία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας που λένε ότι ήταν μέλος του πενταμελούς.

Πρώην στέλεχος της Τ.Ο. Νίκαιας αναφέρει μάλιστα στο “Έθνος” πως για οποιαδήποτε ενέργεια έπρεπε να είναι ενήμεροι τρεις άνθρωποι. Ο γραμματέας της οργάνωσης, ο βουλευτής Ι. Λαγός που ήταν υπεύθυνος της περιοχής και ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος που έδινε και την τελική έγκριση.

Έτσι το ερώτημα που δημιουργείται τώρα είναι το πως στήθηκε το σκηνικό του θανάτου στο Κερατσίνι.

Όλα δείχνουν πως η παρέα του Π. Φύσσα ήρθε αντιμέτωπη με τάγμα εφόδου. Ο ίδιος ο Γ. Ρουπακιάς, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία στο κινητό του φαίνεται να ενημερώθηκε (να πήρε ίσως εντολή) για να πάει στο σημείο.

Εάν ισχύει ο τρόπος δράσης που περιγράφει ο μάρτυρας στο “Έθνος” τότε κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός της οργάνωσης. Εκτός από τον 45χρονο δράστη υπάρχουν και άλλοι που έχουν την ευθύνη της οργάνωσης του χτυπήματος.

Πηγή και συνεχής ενημέρωση Newsit.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή

Μέλος της Χρυσής Αυγής ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ