Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στολές "βιτρίνας" για τους νεοσύλλεκτους της τελευταίας ΕΣΣΟ

18.09.2014 | 00:07
Στολές “από τη βιτρίνα” πήραν οι νεοσύλλεκτοι που παρουσιάστηκαν στην τελευταία ΕΣΣΟ. Αυτό πιστώνεται στην ηγεσία Μανωλά και μένει να δούμε τι θα γίνει με τα άρβυλα “νέας τεχνολογίας” που έχει υποσχεθεί.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων πάντως αποδίδει την “νέα κολεξιόν” στα παράπονα και τις διαμαρτυρίες που δημοσιοποιήθηκαν όταν επιχειρήθηκε να δοθούν μεταχειρισμένα ρούχα σε άλλες ΕΣΣΟ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του “δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που μας αναφέρουν οι συνάδελφοι από το ΚΕΤΘ Αυλώνας. Όχι μόνο δίνονται κανονικά τα προβλεπόμενα είδη, αλλά είναι όλα καινούργια μέσα σε νάυλον! Καινούργια μπουφάν, πουλόβερ, αρβύλες…
Για να εξασφαλίσει όμως το ΓΕΣ τη χορήγηση καινούργιων ειδών έπρεπε να υπάρξουν οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες των συναδέλφων προηγούμενων σειρών, όταν τους χορηγήθηκαν μεταχειρισμένα άρβυλα και ρούχα”.

Μόνο πρόβλημα κατά το Δίκτυο ότι ακόμη δίνεται ένα ζευγάρι αρβύλες.

Διαβάστε ακόμη:


Διοικητές δίνουν 6 ευρώ (!) σε αξιωματικούς για να αγοράσουν τα "προβλεπόμενα" για τη στολή!"Δεν υπάρχει μία ούτε για μπλουζάκι κύριε Αρχηγέ" - Οι στρατιωτικοί πληρώνουν τις "κολεξιόν"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ