Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Α/ΓΕΝ και στον ΥΕΘΑ ο αντιναύαρχος Κονιδάρης μετά την "καυτή" ημερήσια διαταγή

21.03.2014 | 09:39
Με τον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη και πιθανόν και με τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο έχει συνάντηση ο πρώην υπαρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Σπύρος Κονιδάρης, που με την ημερήσια διαταγή του στον Ναύσταθμο προκάλεσε σεισμό.

Όπως έγραψε το Onalert, ο αντιναύαρχος Κονιδάρης είχε ζητήσει τηρώντας την ιεραρχία ακρόαση υπουργού, κάτι που οι ανώτεροί του στον Στόλο δεν είχαν εγκρίνει. Μετά τα όσα σημαντικά και ανησυχητικά είπε στην τελευταία του ημερήσια διαταγή φαίνεται ότι το αίτημά του ικανοποιείται έστω και εκ των υστέρων. Ο Αβραμόπουλος θέλει να ακούει απόψεις και η περίπτωση Κονιδάρη δεν μπορούσε παρά να τον κινητοποιήσει. Ο ΥΕΘΑ είχε πάρει και τα μηνύματα ενόχλησης του πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα.

Ο αντιναύαρχος Κονιδάρης πέρασε από το γραφείο του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη,με τον οποίο η σχέση του δεν έχει διαταραχθεί παρά την απόφαση αποστρατείας του.

Στις 09.20 πέρασε στον υπουργικό διάδρομο . Αν θα συναντάται με τον ίδιο τον ΥΕΘΑ ή κάποιο στενό του συνεργάτη για να του πει όσα πιστεύει ότι πρέπει να ειπωθούν, θα διευκρινιστεί σύντομα.

Το βέβαιο είναι ότι ο κ.Κονιδάρης έχει να πει πολύ σημαντικά πράγματα , τα οποία δεν είναι μυστικά στον Στόλο αλλά αντιμετωπίζονται ως ταμπού για τα οποία κανείς δεν πρέπει να μιλά και κανείς δεν πρέπει να γράφει. Αυτές οι απόψεις όπως απέδειξε η ίδια η ζωή προκάλεσαν τελικά πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στις ΕΔ και στο ΠΝ. Η “προστασία” μέσω της σιωπής λειτούργησε τα τελευταία χρόνια καταστροφικά.

Διαβάστε ακόμη:


ΟΛΗ η διαταγή - βόμβα του υπαρχηγού Στόλου : "Δεν σιώπησα ποτέ υπηρέτησα το ΠΝ όχι παρέες" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ