Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Άστραψε και βρόντηξε",το ΚΚΕ για τα εμβόλια που δεν έγιναν σε νεοσύλλεκτους

20.02.2012 | 18:27


    Διαστάσεις παίρνει το θέμα που αποκάλυψε το Onalert, με τις ελλείψεις εμβολίων σε Κέντρα Νεοσυλλέκτων. Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

      Η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης-τρόϊκας-ΕΕ που πετσοκόβει ό,τι δικαιώματα έχουν απομείνει στο λαό και τα παιδιά του, επεκτείνεται και μέσα στα στρατόπεδα. Είναι μαζικές οι καταγγελίες φαντάρων από διάφορα στρατόπεδα που κατατάχθηκαν στις αρχές του Φλεβάρη, ότι ακόμα δεν τους έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια. Εμβόλια που θα έπρεπε να έχουν γίνει από την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτή τη στιγμή, με ευθύνη της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας, η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη από τις ελλιπείς ιατρικές υποδομές των στρατοπέδων, τις παμπάλαιες εγκαταστάσεις όπου στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι φαντάροι και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς θέρμανση.

     Ταυτόχρονα οι διοικήσεις κοροϊδεύουν τους φαντάρους ψελλίζοντας διάφορα περί κρίσης, έλλειψης χρημάτων, ότι θα κάνουν τα εμβόλια στο μέλλον ενώ το αστικό κράτος δαπανά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς, για να συμμετέχει με το στρατό του σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, σε κοινές ασκήσεις με τους Αμερικάνους- Ισραηλινούς, σε ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων.

    Καλούμε τους φαντάρους και τις οικογένειές τους να μην συμβιβαστούν με αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τους. Μέσα και έξω από τα στρατόπεδα, να διεκδικήσουν να γίνει ο εμβολιασμός τους εδώ και τώρα! Να διεκδικήσουν συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, ασφαλούς δημόσιας δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ