Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Στρατηγός Κωσταράκος: Τo μήνυμα που στέλνει στους στρατιωτικούς σε όλη την Ευρώπη

22.12.2017 | 11:47
Το δικό του μήνυμα ενόψει των γιορτών θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος σε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ευρώπη και κυρίως σε όσους βρίσκονται στις αποστολές που έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλο τον κόσμο.

Από την Μεσόγειο μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό και από τα Βαλκάνια μέχρι την Αφρική, 3000 στρατιωτικοί από την Ευρώπη υπηρετούν στις επιχειρήσεις για την ασφάλεια και την σταθερότητα που έχει αναλάβει η ΕΕ αναφέρει ο Στρατηγός στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του υπογραμμίζοντας ότι είναι ευγνόμων για τις υπηρεσίες που όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν καθημερινώς.

Ο στρατηγός Κωσταράκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον επαγγελματισμό των Ευρωπαίων στρατιωτικών, και στην συμβολή τους στην ασφάλεια και την σταθερότητα.Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Στρατηγός, αναφέρθηκε επίσης στις ναυτικές επιχειρίσεις Atalanta και Sophia τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων αυτών που δρουν σε Αφρική και Μεσόγειο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο Στρατηγός έστειλε επίσης ένα μήνυμα στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πάντα ευγνώμων για όσους έπεσαν ηρωικά.

Στο τέλος έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Δείτε το μήνυμα του Στρατηγού Κωσταράκου παρακάτω:

moz"> 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ