Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιώτες εκτός πλοίων της γραμμής λόγω... πληθώρας μεταναστών!

11.12.2015 | 11:54
Την ίδια ώρα που ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς έλεγε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους στρατιώτες που κάνουν τη θητεία τους και στους γονείς που τους στηρίζουν , ήρθε η καταγγελία που προκαλεί ερωτήματα. Στρατιώτες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να επιβιβαστούν σε πλοία της γραμμής για να ταξιδέψουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στρατιώτης στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων:

“Υπηρετώ σε παραμεθόρια μονάδα σε ακριτικό νησί που αντιμετωπίζει από το καλοκαίρι το πρόβλημα των μεταναστών.
Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα με την πληρότητα των πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο προς Πειραιά.
Όπως είναι αναμενόμενο πολύ στρατιώτες φεύγουν με άδεια κάνοντας χρήση της κατάστασης επιβίβασης αλλά ο ένας πίσω από τον άλλον πέφτουν από τα σύννεφα ακούγοντας περί πληρότητας.
Παίρνω πρωτοβουλία και επικοινωνώ τηλεφωνικά με το κεντρικό πρακτορείο μήπως και γίνει κράτηση εισιτηρίων, αλλά επειδή γίνεται χρήση κατάστασης επιβίβασης, η κράτηση δε γίνεται και κάνοντας παράπονα για την κατάσταση στον πρακτορείο λαμβάνω μια αγένεια λέγοντας μου ότι οι μετανάστες προηγούνται και ότι στη τελική οι στρατιώτες ταξιδεύουν δωρεάν.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει δυστυχώς.
Αντιμετωπίζουμε ήδη τις δυσκολίες της θητείας στην παραμεθόριο και πέρα από αυτά αντιμετωπίζουμε τα συμφέροντα των ταξιδιωτικών πρακτορείων που διψάνε για ρευστό, εκμεταλλεύονται μετανάστες και προτιμούν εκείνους πλασάροντας τους ακριβά εισιτήρια και με "καπέλο" ορισμένες φόρες!
Το καταγγέλλω όλο αυτό το σκηνικό γιατί πραγματικά νιώθουμε παραπεταμένοι σε ένα νησί που περιτριγυρίζεται από μετανάστες και μη έχοντας ρατσιστικές διαθέσεις.
Η όλη εικόνα εκμετάλλευσης μας ωθεί στα άκρα.
Τέλος αυτό που μένει είναι οι στρατιώτες να είναι αποκλεισμένοι και από καιρό και από τους "μετανάστες" με αποτέλεσμα οι μέρες των αδειών να τρέχουν χωρίς να μη μπορούν οι στρατιώτες μετά από καιρό να δουν το σπίτι τους”.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ