Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικοί ιατροί δεν είναι συμβεβλημένοι με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

23.12.2014 | 00:03
Μέγα θέμα και ίσως και “μέτωπο” με τους στρατιωτικούς ιατρούς ανοίγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε προς τον Α/ΓΕΕΘΑ, πολλοί από τους στρατιωτικούς ιατρούς δεν είναι συμβεβλημένοι με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η ΠΟΕΣ ζητά να μάθει τον αριθμό των στρατιωτικών ιατρών που είναι συμβεβλημένοι με το ΥΠΕΘΑ.

Διαβάστε το έγγραφο:


“Σας γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης παραπόνων δεκάδων συναδέλφων μας - μελών των πρωτοβάθμιων Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών ότι μεγάλος αριθμός στρατιωτικών ιατρών δεν είναι συμβεβλημένοι με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκαλώντας τους έντονη δυσφορία και απογοήτευση, από τη συμπεριφορά αυτή των «δικών» τους συναδέλφων ιατρών.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε πόσοι αριθμητικά στρατιωτικοί ιατροί, σε σχέση με τους υπηρετούντες στην Επικράτεια, είναι συμβεβλημένοι με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ποιο το νομοθετικό πλαίσιο που τους διέπει έναντι τυχόν υποχρέωσής τους ή μη περί συμβάσεώς τους με το ΥΠΕΘΑ. Πρέπει ή δεν πρέπει, έστω και δεοντολογικά, να είναι συμβεβλημένοι με το ΥΠΕΘΑ;

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία και αναμένουμε την απάντησή σας ή τυχόν παρέμβασή σας”.

Διαβάστε ακόμη:

Σύγχρονη τεχνολογία κατά του καρκίνου στο 424 ΓΣΝΕ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ