Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικοί: Κάνουν 120 χλμ. για να σφραγίσουν τα βιβλιάριά τους!

15.09.2015 | 07:46
Ότι μπορούν κάνουν για να ταλαιπωρούνται οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους. Ενδεικτικό παράδειγμα η έλλειψη ελεγκτή ιατρού στην περιοχή πέριξ της Λάρισας.

Τι σημαίνει αυτό;

Σε έγγραφό της προς τον Α/ΓΕΣ η ΠΟΕΣ εξηγεί:


Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Όπως μας μετέφεραν συνάδελφοί μας, μέλη της Περιφερειακής Ενώσεως, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει ελεγκτής ιατρός πέραν του 404 ΓΣΝ Λάρισας, με αποτέλεσμα όσοι υπηρετούν σε Μονάδες μακράν της Λάρισας (σε Καρδίτσα, Τρίκαλα κλπ) να αναγκάζονται, προκειμένου να σφραγίσουν τα βιβλιάρια υγείας τους για ιατρικές πράξεις, να μεταβαίνουν στο ανωτέρω Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διανύοντας ακόμη και αποστάσεις μεγαλύτερες των 120 χιλιομέτρων, με την όποια οικονομική επιβάρυνση απαιτείται για τη μεταφορά τους (συνήθως με ΙΧΕ οχήματα).
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στα θέματα μέριμνας του προσωπικού, παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και επίλυση του ανωτέρω προβλήματος, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή χρονική στιγμή που τα στελέχη δοκιμάζονται, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν υπήρχε ελεγκτής ιατρός στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ