Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ζούμε μέρες πτώσης Βυζαντίου". Δραματικές διαπιστώσεις στρατιωτικών! ΒΙΝΤΕΟ

03.12.2012 | 00:01
Η συζήτηση για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει πλέον “ανοίξει” και εξετάζεται πολύ ευρύτερα. Το θέμα των αλεπάλληλων πληγμάτων που δέχεται ο πυρήνας της Εθνικής Άμυνας απασχολεί με ένταση τους στρατιωτικούς και αυτό έγινε σαφές στην ημερίδα που οργάνωσαν από κοινού ΑΝΕΑΕΔ και ΕΣΠΕΑ. Τα όσα ειπώθηκαν σ΄ αυτή την εκδήλωση ήταν πραγματικά άκρως ενδιαφέροντα και απέδειξαν ότι οι στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι ανησυχούν πλέον για πολύ ευρύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εθνική κυριαρχία μας κι όχι μόνο για τις απάνθρωπες περικοπές τις οποίες έχουν υποστεί.

Η ανέχεια στην οποία οι κυβερνήσεις των τελευταίων τριών ετών καταδίκασαν τους στρατιωτικούς αναλύθηκε με πλήρη τεκμιρίωση από τον υπολοχαγό Ηλία Νατσιούλα, πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το ίδιο συνέβη και με την τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του ΣΥΣΜΕΔ δικηγόρου-εργατολόγου Γιώργου Αντωνακόπουλου, ο οποίος εξήγησε με λεπτομέρειες πως και γιατί οι περικοπές μπορούν να αντιμετωπιστούν νομικά.

Δύο άλλοι ομιλητές, ο Πάνος Ασπροδίνης αρχιπλοίαρχος ε.α και μέλος της ΑΝΕΑΕΔ και ο ιστορικός-πολιτικός επιστήμονας Ηλίας Ηλιόπουλος επικέντρωσαν τις ομιλίες τους στην επιχείρηση διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκεται σ΄ εξέλιξη. Για “μέρες πτώσης του Βυζαντίου” μίλησε ο κ.Ασπροδίνης και ο κ.Ηλιόπουλος σε μία καταιγιστική ομιλία του εξήγησε γιατί επιχειρούν να πλήξουν “τη δημόσια ένοπλη δύναμη”.

Η τελευταία αποκάλυψη για πρόταση της τρόϊκας να καταργηθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία λειτούργησε ως σήμα κινδύνου ακόμη και για τους πιο “καλοπροαίρετους” στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους, οι οποίοι θεωρούν ότι η προσπάθεια ουσιαστικής διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων ,μόλις άρχισε.

Δείτε στο βίντεο την ομιλία του κ.Πάνου Ασπροδίνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1204 η Άλωση που γονάτισε την Βυζαντινή αυτοκρατορία-Η Πόλη έπεσε στους σταυροφόρους σχεδόν αμαχητί

Η πτώση της Πόλης που φώτισε όλη τη Δύση! ΒΙΝΤΕΟ

29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας-μια ιστορία θάρρους και προδοσίας (ΜΕΡΟΣ 1)

29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας-μια ιστορία θάρρους και προδοσίας (ΜΕΡΟΣ 2)

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ