Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτική Παρέλαση 25η Μαρτίου: Οι καλύτερες στιγμές

23.03.2017 | 14:51
Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές από την στρατιωτική παρέλαση του 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά από τη λίστα την πρώτη φορά που είδαμε drones σε ελληνική στρατιωτική παρέλαση.

Ο Στρατός διαθέτει δυο τάγματα με τα UAV( τύπου Sperwer, γαλλικής κατασκευής, και η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει μία Μοίρα με το ελληνικής κατασκευής UAV “ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΙ." Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Παρακάτω οι φωτογραφίες με το το εντυπωσιακό UAV των Διαβιβάσεων καθώς επίσης στιγμιότυπα από την εμφάνιση των διαβιβάσεων :
Εντυπωσιακή ήταν επίσης η εμφάνιση των αρμάτων μάχης στην στατιωτική παρέλαση του έτους 2016. 

Βίντεο: Παρέλαση αρμάτων μάχης στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για το 2016.

Ίσως ακόμα πιο εντυπωσιακοί  οι Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς:
Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την ηχηρή εμφάνιση των Ελλήνων καταδρομών από την περσινή στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη που παρέλασαν γεμάτοι περηφάνεια.

 


 


Ακόμα, επειδή έχει γίνει παράδοση πια και στην μαθητική παρέλαση ένα από τα θέματα που τραβούν το βλέμμα είναι οι καθηγήτριες που συνοδεύουν τους μαθητές την ώρα της παρέλαση, μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο  καθηγήτριες που δεν προκάλεσαν με την εμφάνισή τους αλλά ομόρφυναν όπως και οι μαθητές τους την παρέλαση, στο newsit.gr

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ