Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιώτες και τραυματισμοί στα γεννητικά όργανα!

09.11.2012 | 11:11
Σύμφωνα μ΄ένα δημοσίευμα της Guardian, το 2010 58 Αμερικανοί στρατιώτες υπέστησαν σοβαρή ζημιά στα γεννητικά τους όργανα, καθώς όπως διαπιστώθηκε οι Ταλιμπάν επίτηδες χτυπούσαν τους στρατιώτες εκει που 'πραγματικά πονάει'.

Οταν ο Ομπάμα έστειλε πάνω απο 30, 000 στρατεύματα στο Αφγανιστάν, τα στρατεύματα φορούσαν πανοπλία που προστάτευε το σώμα απο τραυματισμούς αλλα δεν κάλυπτε την βουβωνική χώρα. Ετσι οι Ταλιμπάν έμαθαν να τοποθετούν τις βόμβες σε ύψος όπου η έκρηξη χτυπά τα γεννητικά όργανα, με αυτο τον τρόπο να προκαλούν οχι μόνο πόνο αλλα και μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Στην καθημερινότητα μας βέβαια μπορει να μην υπάρχουν βόμβες και Ταλιμπάν, υπάρχουν όμως αλλοι φόβοι και τραυματισμόι για τα γεννητικα όργανα ενός αντρα!
Στην κωμωδία “κάτι τρέχει με τη Μαίρη”, ο πρωταγωνιστής Μπεν Στίλερ, βρίσκεται στο μπάνιο του σπιτιού της Κάμερον Ντίαζ, λίγο πριν βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Κάποια στιγμή και αφού έχει κάνει την ανάγκη του, ανεβάζει το παντελόνι του και ξεκινάει να κουμπώνει το φερμουάρ. Τότε…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ iatropedia.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ