Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Στρατιωτική άσκηση στη Χαλκιδική έγινε αφορμή για πολύ γέλιο

08.12.2017 | 09:29
Μια στρατιωτική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική αυτή την περίοδο στάθηκε η αφορμή για πολύ... γέλιο. Αυτό διότι στην ανακοίνωση της ο δήμος καλεί τους κατοίκους, να μην μπερδέψουν τους στρατιώτες με παράτυπους μετανάστες επειδή θα φορούν φθαρμένα ρούχα και θα δείχνουν εξαντλημένοι! “ Μην τους ταΐζετε και μην τους μπερδέψετε για μετανάστες” γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση!

Από ότι γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια σκληρή άσκηση η οποία δοκιμάζει τις αντοχές των Ειδικοδυναμίτων.

Δείτε τι γράφει η ανακοίνωση:

Στρατιωτική άσκηση χωρίς πραγματικά πυρά πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 του μηνός, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη.

Ειδικότερα:

- Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
- Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
- Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
- Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
- Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
- Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης

Πηγή: seleo


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ