Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικοί Ηπείρου: Ζητούν από την ΠΟΕΣ οικονομικό απολογισμό και συνέδριο

03.10.2016 | 21:06
Οικονομικό απολογισμό της ΠΟΕΣ και συνέδριο, το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ, θέτουν ως προϋπόθεση οι στρατιωτικοί της Ηπείρου για να λάβουν μέρος στην ΠΟΕΣ, σύμφωνα με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι.

Τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, στην γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αποφάσισαν παμψηφεί να συνεχιστεί η αναστολή συμμετοχής της ΕΣΠΕΗΠ στην ΠΟΕΣ μέχρι να τηρηθούν όσα καθορίζονται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας (και δεν έχουν πραγματοποιηθεί στο σύνολό τους εδώ και 2 τουλάχιστον έτη) και συγκεκριμένα .

  • α. Να συγκληθεί το συνέδριο της ΠΟΕΣ με τους ήδη εκλεγμένους συνέδρους το οποίο είναι και το ανώτατο όργανο της Ομοσπονδίας ώστε να ληφθούν νόμιμα και σύμφωνα με το καταστατικό οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας .
  • β. Να πραγματοποιηθεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΟΕΣ και να εγκριθεί από τα νομίμως αρμόδια όργανά της .

Κάλεσαν επίσης το εναπομείναν ΔΣ της Ομοσπονδίας και τις νόμιμες πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών να τηρήσουν την νομιμότητα και να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία μιας ισχυρής Ομοσπονδίας χωρίς αποκλεισμούς με την συμμετοχή όλων των συναδέλφων έτσι ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τους Στρατιωτικούς, τις οικογένειές τους και την Πατρίδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυτά ερωτήματα για την ΠΟΕΣ από τους στρατιωτικούς της Ηπείρου 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ