Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας διεκδικούν μαζί την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ

19.08.2016 | 16:01
 Τα άμεσα αντανακλαστικά των Ομοσπονδιών των Αστυνομικών, οι οποίες ήταν σε ετοιμότητα μέσα στον Αύγουστο και κατάφεραν να λάβουν άμεσα τις κομβικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαιώνουν όλους τους ενστόλους, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΣΕΔ). Παράλληλα καλεί όλες τις ενώσεις Στρατιωτικών να εγκαταλείψουν την εσωστρέφεια και να συνεχίσουν ενωμένες τον αγώνα για δικαίωση μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη βόμβα! Στα χέρια των ενστόλων η απόφαση του ΣτΕ - Θα σταματήσει τα ειδικά μισθολόγια;


Στη σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΕΔ  αναφέρει:

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι για άλλη μια φορά οι Ομοσπονδίες των Σ.Α. επιδεικνύουν άριστα αντανακλαστικά, σχετικά με τα κοινά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών.

Ως Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ( ΠΑΣΕΔ ) χαιρετίζουμε ένθερμα την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, όπου θα επιδώσουν την απόφαση 1127/2016 στον Υπουργό Οικονομικών ( βάση της οποίας κρίνονται αντισυνταγματικές οι διατάξεις του ν. 4307/2014, τόσο όσον αφορά στις μειωμένες αναδρομικές αποδοχές, όσο και στις εφεξής μισθολογικές ρυθμίσεις στα μισθολόγια των υπηρετούντων στις Ε.Δ. και στα Σ.Α.)

Αναμένουμε και καλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ( ΠΟΕΣ ) να ταυτιστεί με το ΠΑΣΕΔ, χαιρετώντας και αυτή από πλευράς της, την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών των Σ.Α.

Ήρθε η στιγμή η ΠΟΕΣ να εκδηλώσει έμπρακτα και δημόσια τη διάθεση της για το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’ για το κοινό καλό. Όποια άλλη αντίδραση της ΠΟΕΣ, πέραν της αναγνώρισης αυτής της υγιούς πρωτοβουλίας, περιχαρακώνει και απομονώνει τις Ε.Δ., θέτοντας την παρουσία της εν αμφιβόλω.

Η εσωστρέφεια, οι εγωισμοί και οι πρωτοβουλίες των ολίγων για λογαριασμό των πολλών, δεν έχουν χώρο πλέον στις Ε.Δ. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ