Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

ΓΕΣ: Ανακατάταξη ΟΒΑ - ΒΙΝΤΕΟ

15.03.2017 | 15:53
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποφασίστηκε η ανακατάταξη τριακοσίων ΟΒΑ (ΕΔ) και τριακοσίων ΟΒΑ (ΠΖ, ΤΘ, ΠΒ ,ΜΧ, ΔΒ) στο Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών με δυνατότητα παρατάσεως ενός (1) έτους. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 27 Μαρτίου 2017. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1990 και μετά. Επιπλέον, για τους έφεδρους πρέπει να μην έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής απολύσεώς τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, ενώ οι υπηρετούντες οπλίτες πρέπει να απολύονται οριστικώς από 27 Απριλίου έως 27 Ιουνίου 2017.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους εφέδρους στις Στρατολογικές Υπηρεσίες στις οποίες υπάγονται (ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους), και από τους οπλίτες στις Μονάδες που υπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκύκλιο ανακατάταξης ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ και για την αντίστοιχη των λοιπών Όπλων – Σωμάτων μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ


Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) from Hellenic Air Force on Vimeo.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ