Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατός Ξηράς: Με μηχανήματα της 95 ΑΔΤΕ προχωρά ο αγροτικός δρόμος Καρπάθου - ΦΩΤΟ

22.06.2018 | 14:30
Κλιμάκιο του 95 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (95 ΤΜΧΕΘ) Ρόδου, εργάστηκε στη νήσο Κάρπαθο, με τη συνδρομή 2 Μηχανημάτων (1 προωθητής γαιών και 1 εκσκαφέας τάφρου με σφύρα), για την αποπεράτωση αγροτικού δρόμου 5 χιλιομέτρων, Αυλώνας– Κοιλίους Κοινότητας Ολύμπου ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την 26 Φεβρουαρίου 2018 και διεκόπησαν την 26 Μαΐου 2018. Από την 01 Ιουνίου 2018 έχουμε επανέναρξη, ενώ μέχρι σήμερα η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται στο 32% της ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινήσεις γίνονται πανελλαδικά, ενώ προσφάτως στα πλαίσιο της υλοποίησης των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, ο δήμος Κυθήρων προχωράει και σ’ ένα ευρύ σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού, με στόχο την αύξηση της οδηγικής ασφάλειας και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη κι όπως παραδέχεται ο δήμαρχος Κυθήρων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει ο Στρατός Ξηράς, καθώς με μηχανήματα του τελευταίου υλοποιείται συντήρηση μέρους του οδικού δικτύου και διαπλατύνσεις, όπου κρίνονται αναγκαίες.

Δείτε φωτογραφίες από την συνεισφορά της 95 ΑΔΤΕ:Πηγή: iporta.gr, kranos.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ