Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Μεταθέσεις: Καταγγελία για "μαγειρέματα" στον Στρατό Ξηράς

05.05.2016 | 11:02
 Τι ακριβώς συμβαίνει με τις ενδικοφανείς προσφυγές στον Στρατό Ξηράς;

Συνταγματάρχης ο οποίος κατέθεσε στις 14 Απριλίου -μέσα στο προβλεπόμενο πενθήμερο που ορίζει ο κανονισμός-  ενδικοφανή προσφυγή στο συμβούλιο των μεταθέσεων, μαθαίνει σήμερα από την Διεύθυνση του ότι η προσφυγή δεν υπάρχει στη Διεύθυνση αλλά ούτε και στο αντίστοιχο γραφείο της ΔΙΜΣΠΡΟ.

Τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή του το Onalert.gr και είναι στη διάθεση κάθε αρμοδίου, δείχνουν ότι έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από τη Μονάδα του, αλλά στη συνέχεια κάπου χάθηκαν και ''αγνοούνται''.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις που εξαφανίζουν έγγραφα για να ευνοήσουν συγκεκριμένα άτομα.

Στον συγκεκριμένο Αξιωματικό ο οποίος είχε καταθέσει και άλλο σχετικό έγγραφο με την υπόθεση από τον περασμένο Σεπτέμβριο ούτε δόθηκε ποτέ απάντηση εγγράφως παρά μόνο πριν λίγες ημέρες του ειπώθηκε από το 1ο Γραφείο της Διεύθυνσής του ότι το έγγραφο είχε παραπέσει και δεν εστάλη ποτέ στη ΔΙΜΣΠΡΟ.

Ήδη όπως πληροφορούμαστε ο συγκεκριμένος Αξιωματικός προσπαθεί να μάθει που ακριβώς βρίσκεται το έγγραφο της προσφυγής 22 ημέρες μετά την κατάθεσή του, σκοπεύοντας να κινηθεί πλέον εκτός από υπηρεσιακώς και νομικά εναντίον παντός υπευθύνου.

Θα αναμένουμε ενημέρωση και από το αρμόδιο Επιτελείο. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ