Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικιαστικές εικόνες από την σφαγή Ελλήνων στη Μαριούπουλη! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

15.10.2014 | 18:42
Προσοχή: Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν είναι ακατάλληλα για ανηλίκους! Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη.

Ελληνες ήταν οι 6 από τους 7 νεκρούς από έκρηξη όλμων το μεσημέρι χθες (14.20) στο χωριό Σαρτάνα, στα προάστια της Μαριούπολης, στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Άλλοι 18 άμαχοι τραυματίστηκαν. Οι άμαχοι ήταν γυναίκες και άντρες ηλικίας από 33 έως 65 ετών.

Οι άτυχοι άμαχοι, επέστρεφαν από κηδεία, όταν έλαβε χώρα η θανάσιμη επίθεση των ρωσόφωνων αυτονομιστών.

Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της περισυλλογής των σορών.


Reuters
Ένας από τους όλμους διακρίνεται καρφωμένος στην άσφαλτο.

Ακολουθεί βίντεο, προσοχή ιδαίτερα σκληρό υλικό!


news.pn

Η άνανδρη επίθεση ξεσήκωσε αντιδράσεις εντός και εκτός Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE), η επίθεση είχε ως στόχο ένα σημείο ελέγχου του Ουκρανικού στρατού, 1 χμ ανατολικά του χωριού Σαρτάνα. Σήμερα στην περιοχή κυριαρχεί το πένθος και η οργή για τον άδικο χαμό των αθώων θυμάτων από την τυφλή επίθεση που ξεκλήρισε οικογένειες. Η επίθεση προκάλεσε την αντίδραση του ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλου. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ)


Ακολουθεί βίντεο, προσοχή ιδαίτερα σκληρό υλικό!Δείτε το βίντεο της επιτόπιας ομάδας του OSCE στη Μαριούπολη με αποστολή την καταγραφή των ζημιών (15/10/2014):Επιμέλεια: OnAlert
Πηγές: Reuters, OSCE,news.pn
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ