Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συρία: Πολύ σοβαρό ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης με χημικά όπλα

13.10.2018 | 12:30
Σύμφωνα με το Ρωσικό  Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, τζιχαντιστές έχουν βρει πρόσβαση σε χημικά όπλα, που προηγουμένως βρίσκονταν υπό την κατοχή του Μετώπου Αλ-Νούσρα και μεταφέρθηκαν σε αποθήκη στο Χαλέπι.

Το Κέντρο ανέφερεότι μια ομάδα τζιχαντιστών επιτέθηκε στις θέσεις των μαχητών του Μετώπου Αλ-Νούσρα  στην πόλη al-Latamineh στο Βόρειο Χάμα, όπου και κατέσχεσαν  2 κυλίνδρους  χλωρίου,ενώ ακόμα ότι 6 τρομοκράτες σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις και οι τζιχαντιστές μετέφεραν τα φορτία χλωρίου  στο νότιο Χαλέπι.

Ο ιστότοπος της Sputnik στην αραβική γλώσσα μετέδωσε από  καλά πληροφορημένες πηγές ότι ορισμένοι άγνωστοι επιτιθέμενοι έπεσαν σε αποθήκη όπλων του Μετώπου Αλ-Νούσρα και έκλεψαν αρκετούς κυλίνδρους χλωρίου μετά τη θανάτωση τεσσάρων φρουρών.

Ανέφερε επίσης ότι στην  Idlib διεξάγεται μια κλιμακούμενη  διαμάχη μεταξύ των αντίπαλων τρομοκρατικών ομάδων τους τελευταίους μήνες.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι οι τρομοκράτες του Soqour al-Sham και άλλων συμμάχων του Tahrir al-Sham έχουν εμπλακεί σε νέες εντάσεις, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το στρατιωτικό υλικό τους από την πόλη Jajanaz East of Ma'arat al-Nu'aman στο Jabal al-Zawiyeh στο Νότιο Idlib.

Πηγή: Farsnews

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ