Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΣΜΕΔ προς πολιτική ηγεσία ΥΠΕΘΑ : " Δεν χρειαζόμαστε ούτε τη σιωπηρή αποδοχή σας"

17.09.2013 | 12:01
Με ανοικτή επιστολή τους προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ο ΣΥΣΜΕΔ, επανφέρει το πάγιο αίτημά του για συνάντηση προσθέτοντας όμως ότι πλέον “δεν έχει την ανάγκη έστω και σιωπηρής αποδοχής”.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
προς τους κ. κ.
 
Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτριο Αβραμόπουλο
Αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά
Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιο Δαβάκη
 

       Κοι και Κα Υπουργοί.
 
Αν και πολλάκις στο παρελθόν, μέσα από τη δια αλληλογραφίας μονομερή επικοινωνία μας, ζητήσαμε συνάντηση μαζί σας ουδέποτε μέχρι σήμερα μας απαντήσατε, έστω και αρνητικά. Ίσως λόγω έλλειψης του πολύτιμου χρόνου σας, ίσως λόγω συνειδητής βούλησής σας να μην επικοινωνήσετε με το Σύνδεσμό μας ή ίσως λόγω εσφαλμένης πληροφόρησής σας από πρόσωπα που για προσωπικούς λόγους προωθούν την τακτική της απαξίωσης.
 

Ο Σύνδεσμός μας, και κατ΄ επέκταση οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, έχουν πλέον εδραιωθεί και καταξιωθεί στη συνείδηση του συνόλου των Ελλήνων στρατιωτικών, τις οποίες εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο, και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν χρειαζόμαστε την (έστω και σιωπηρή) αποδοχή από κανέναν και ειδικά μάλιστα από αυτούς που προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να σταθούν στα πόδια τους και να επιβιώσουν στα δύσκολα που έρχονται για τους ίδιους.
 
Ο Σύνδεσμός μας και οι περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών κρίνονται καθημερινά από τις πράξεις και όχι από τα ξύλινα λόγια. Από τα λόγια θα κριθούν (αυστηρά αυτή τη φορά) μόνο αυτοί από τους οποίους εκστομίζονται υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
 
Οι Έλληνες στρατιωτικοί μέλη μας έχουν πλέον τη δύναμη να ξεχωρίσουν την «ήρα από το στάρι», τον ειλικρινή από τον ψεύτη, το σύμμαχο από τον εχθρό, το δικό τους άνθρωπο από τον αντίπαλο. Και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουν όταν και όπως κληθούν. Είναι έτοιμοι και περιμένουν, χωρίς να μπορεί κανείς, πλέον, να τους αλλάξει τη γνώμη.
 
Πολλά είναι τα άλυτα προβλήματα μας, οι λύσεις των οποίων βρίσκονται μόνο εάν ανοίξουμε τα αυτιά μας και ακούσουμε όλες τις πλευρές, όλες τις προτάσεις, ακόμη και τις πιο απίθανες. Κανείς μας δεν έχει το «αλάθητο του Πάπα», αρκεί να υπάρξει γόνιμος, υγιής και εποικοδομητικός διάλογος με ειλικρινή διάθεση και όχι κεκαλυμμένη πρόθεση. 
 
Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε. Άδολα και ειλικρινά. Ίσως στο μέλλον συναντηθούμε, ίσως και όχι. Η ιστορία θα δείξει.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ