Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία: "Να μην καπελωθούν από κανέναν τα συλλαλητήρια" είπε η Παπαδοπούλου

06.06.2018 | 11:59
 Αυστηρό μήνυμα έστειλε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε όσους θέλουν να καπελώσουν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και να τα εκμεταλλευθούν για κομματικό όφελος.

Ερωτηθείσα για τα νέα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για το ονοματολογικό η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, απάντησε ότι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία «εξέφρασαν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων» και επισήμανε ότι «είναι ακομμάτιστα και πρέπει να παραμείνουν ακομμάτιστα, να μην καπελωθούν από κανέναν, από κανένα κόμμα και να μην υποτιμηθούν».

Επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ για συμμετοχή στα συλλαλητήρια, σύμφωνα με αυτό που υπαγορεύει η συνείδηση του καθενός, προσθέτοντας ότι αυτή η θέση «απορρέει από σεβασμό στο ότι πρέπει να διατηρήσουν τον ακομμάτιστο χαρακτήρα τους».

«Σε προσωπικό επίπεδο συμμετείχα σε προηγούμενο συλλαλητήριο και θα συμμετέχω ξανά» είπε η κα. Παπαδοπούλου.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τη στάση της ηγεσίας της ΝΔ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων «απόλυτα υποκριτική», για να προσθέσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν έχει διατυπώσει ακόμη ξεκάθαρη θέση» και ότι «κρύβεται πίσω από ορισμένους βουλευτές, οι οποίοι τάσσονται ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία", αλλά αποτελούν μειοψηφία στην αξιωματική αντιπολίτευση».

«Η ΝΔ επεδίωξε να προσδώσει χαρακτήρα αντικυβερνητικής διαδήλωσης στα προηγούμενα συλλαλητήρια, ελπίζουμε να μην επιχειρήσει να τα καπηλευτεί ξανά» ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ