Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη σε ζωντανή συνδεση στην Τουρκία! Συνέλαβαν δημοσιογράφο του CNN

31.05.2014 | 20:29
Ο Ιβάν Ουότσον, απεσταλμένος του CNN στην Τουρκία, ήταν στον «αέρα» κι έδινε ανταπόκριση από την πλατεία Ταξίμ όταν αστυνομικοί με πολιτικά τον συνέλαβαν!
Στο video του CNN φαίνεται ο Ουότσον να μιλάει απευθείας στην κάμερα από την πλατεία Ταξίμ μπροστά από δεκάδες ένστολους και ντυμένους με πολιτικά αξιωματικούς που έχουν αναπτυχθεί εκεί για να κρατήσουν μακριά από την πλατεία τους διαδηλωτές κατ’ εντολή του Ερντογάν.

Καθώς ο ανταποκριτής του αμερικανικού καναλιού συνεχίζει την ανταπόκρισή του, αξιωματικός με πολιτικά αρχίσει να του φωνάζει και να τον ρωτά αν είναι δημοσιογράφος. Στη συνέχεια, ο ίδιος άνδρας πλησιάζει τον δημοσιογράφο, τον απομακρύνει από την κάμερα και τον ρωτά αν έχει διαβατήριο ή ταυτότητα. 

Ένας άλλος κινείται για να καλύψει τον φακό της κάμερας με το σώμα του. Στην συνέχεια ο Ουότσον δείχνει την δημοσιογραφική του διαπίστευση και η ομάδα απομακρύνεται από εκεί.

Επεισόδια στην Ταξίμ

Από τη μια οι αστυνομικοί και από την άλλη οι διαδηλωτές. Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την "εξέγερση του Γκεζί" όταν στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης "γεννήθηκε" το κύμα οργής και αμφισβήτησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα και παρά την απειλή του Ερντογάν πως όποιος διαδηλώσει θα συλληφθεί, χιλιάδες άνθρωποι είχαν αρχίσει να κατακλύζουν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης από νωρίς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ