Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ από σύνθημα γραμμένο σε πόρτα! Τι γράφει

18.06.2015 | 10:48
Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ από ένα σύνθημα που εντοπίστηκε να είναι γραμμένο σε πόρτα τουαλέτας. Ειναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, το οποίο κάποιοι πρόλαβαν να το τραβήξουν φωτογραφία.

Ο “συντάκτης” του απευθύνεται προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο από τον οποία ζητά να δώσει τέλος στην “αναξιοκρατία του Α/ΓΕΕΘΑ” .

Δεν είναι προφανώς ευχάριστα πράγματα αυτά. Και δεν είναι και ο τρόπος για να δοθούν λύσεις σε τόσο σοβαρά ζητήματα αν πράγματι υπάρχουν. Από την άλλη βέβαια δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι πολλά από τα στελέχη διαπιστώνουν ότι δεν έχουν ουσιαστικό τρόπο αντίδρασης να ανιμετωπίσουν αποφάσεις και ενέργειες για τις οποίες πιστεύουν ότι ελήφθησαν ή έγιναν με αναξιοκρατικά κριτήρια.

Αυτή τη περίοδο είναι σε εξέλιξη θέματα που έχουν να κάνουν με την επιλογή προσωπικού σε θέσεις του εξωτερικού αρκετές από τις οποίες αφορούν και στο επιτελείο που θα ακολουθήσει τον Α/ΓΕΕΘΑ στις Βρυξέλλες. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν γκρίνιες και ενστάσεις για την διαδικασία την οποία όλοι θα ήθελαν να ειναι “ανοιχτή” για όλους σ΄ ότι αφορά στις επιλογές.

Όπως και να ΄χει το να έχουμε φθάσει στο σημείο να γράφονται συνθήματα εντός του ΓΕΕΘΑ δεν τιμά κανέναν μας αλλά και όλους μας θα πρέπει να μας προβληματίσει.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ