Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Καμμένου με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

07.06.2016 | 13:52
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας ο ΥΕΘΑ και ο κ. Νίκας συναντήθηκαν "για το θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς επαναλαμβάνει και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του".

Διαβάστε: Καλαμάτα: Αδρανοποιείται το στρατόπεδο - Ανοιγοκλείνει 20 χρόνια με πολιτικές πιέσεις

Το ΥΕΘΑ στην ανακοίνωση του γράφει οτι "όπως ενημερώθηκαν και οι Βουλευτές του νομού που επικοινώνησαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ισχύουν οι δηλώσεις του που έγιναν ήδη από τον Μάρτιο του 2015 για την Πτέρυγα Αεροπορικής Εκπαίδευσης 120 ΠΕΑ που εξελίσσεται σε Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης" προσθέτοντας οτι "ουδέποτε υπήρξε θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου όπως ανακοίνωσε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και έγινε αναπαραγωγή στον τοπικό τύπο. Ισχύει όμως η δήλωση ότι δεν μπορεί η πληρότητα του στρατοπέδου να αγγίζει το 400% όταν οι ακριτικές μονάδες είναι υποστελεχωμένες".

Τέλος, όπως αναφέρει το ΥΕΘΑ "εδόθη δε εντολή να ερευνηθούν τα "αιτήματα" που υπεβλήθησαν στο παρελθόν από αρχές και παράγοντες για εξυπηρέτηση ρουσφετιών. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες υπηρετούν ισότιμα".

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ