Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ετοιμάζεται για συνέδριο

14.04.2013 | 10:33
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αρχίζει να δραστηριοποιείται ξανά. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του "την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο STANLEY στην Αθήνα , Πλατεία Καραϊσκάκη (στάση ΜΕΤΡΟ «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ») προσυνεδριακή συγκέντρωση για την προπαρασκευή του εκτάκτου συνεδρίου της 26ης Μαΐου 2013 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο CARAVEL .

Στη συγκέντρωση καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ . Καλούμε κάθε συμπολίτη μας ο οποίος αισθάνεται ότι το πολιτικό σύστημα που κυβερνά τον τόπο μας έχασε πλέον και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας του και συνειδητοποιεί την εθνική αναγκαιότητα να αντικατασταθούν τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα με νέες πολιτικές δυνάμεις.
Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που αναζητά να δραστηριοποιηθεί πολιτικά μακριά από τα ένοχα επαγγελματικά κόμματα και να ενωθεί με τις δημιουργικές δυνάμεις της Πατρίδος μας. Να έλθουν κοντά μας και να μας ακούσουν. Να διατυπώσουν την άποψή τους και να συμμετάσχουν στις εργασίες της προσυνεδριακής συγκέντρωσης.
Η αληθινή Δημοκρατία απαιτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών. Η αδιαφορία, η απάθεια, η εσωστρέφεια, η ατολμία και ο φόβος των πολιτών οδηγούν στον αυταρχισμό, στην εθνική συρρίκνωση και στη διάλυση των ελπίδων των νέων μας. Η κάθε γενιά στον τόπο μας κάτι έκανε όταν τη χρειάσθηκε η Πατρίδα . Σας περιμένουμε..

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ