Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Θλιβερή ανάμνηση σύντομα η κυβέρνηση

21.01.2014 | 09:49

Σκληρή ανακοίνωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κατά της κυβέρνησης. Ο ΣΕΕ επισημαίνει όχι μόνο ότι σύντομα η συγκυβέρνηση θα είναι παρελθόν αλλά ότι πρέπει να επιδιωχθεί και η τιμωρία της για όσα δεινα έφερε στον ελληνικό λαό.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΕΕ:


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καταδικάζει την ελληνική συγκυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα με αυτήν τρωκτικά, που χωρίς καμμία αιδώ περιφέρουν τα εκατομμύριά τους μπροστά στα μάτια ενός εξαθλιωμένου λαού.

Εκατομμύρια από τις πάσης φύσεως μίζες και τους παράνομους δανεισμούς από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πάντοτε εις βάρος του Έλληνα νοικοκύρη, χορεύουν μπροστά στα μάτια των εξοργισμένων Ελλήνων, που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους ή ακόμη και το φαγητό τους και τρέχουν στα συσσίτια.

Από την άλλη, ο πρωθυπουργός της χώρας, με την ομιλία του για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, προκαλεί το γέλιο ενώ γνωστός ευρωβουλευτής άλλου κράτους- μέλους τον γελοιοποιεί.

Κ. Πρωθυπουργέ, με τον συνεταίρο σας Αντιπρόεδρο και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πολύ σύντομα θα είστε παρελθόν για τον ελληνικό λαό, ως μια θλιβερή ανάμνηση για τους παρόντες και ως ανέκδοτο για τις μελλοντικές γενιές.

Όμως ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δεν ξεχνά και θα επιδιώξει την τιμωρία σας, για όσα δεινά φέρατε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και όσα καταστροφικά εφαρμόσατε στις πλάτες του υπερήφανου ελληνικού λαού.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ