Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέδριο: Διαμορφώνοντας το μέλλον της αεροπορικής ισχύιος

11.02.2016 | 06:16
Ξεκινάει σήμερα στη Σχολή Ικάρων το 4ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με θέμα «Shaping the Future Air Power», το οποίο θα διαρκέσει δυο ημέρες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) με σκοπό την εξέταση της προοπτικής εξέλιξης της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσα από τις υπαρκτές σημερινές προκλήσεις και περιορισμούς, ώστε να παραμείνει στο μέλλον ως η αξιόπιστη επιλογή ισχύος στο σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον ασφάλειας.

Τα αντικείμενα που θα εξετασθούν έχουν κατανεμηθεί σε τέσσερεις (4) συνεδρίες: «Το Πλαίσιο», «Η Πρόκληση», «Τα Μέσα» και «Αεροπορική Ισχύς - Έρευνα και Ανάπτυξη».

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, ενώ ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, οι Αρχηγοί των Πολεμικών Αεροποριών της Ιταλίας, του Ισραήλ και του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Διοικητής της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής και Διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
 
Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ