Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη ιατρός του ΝΙΜΤΣ - Κατηγορείται για "φακελάκι"

20.05.2013 | 16:10
Πρώτα το φακελάκι και μετά το εξιτήριο.

Δεν φτάνει που συνελήφθη ως "αργυρώνητος", φέρεται ότι διεκδίκησε με εκβιαστικό τρόπο το φακελάκι ο διευθυντής κλινικής ΩΡΛ του ΝΙΜΤΣ που πιάστηκε πριν από λίγη ώρα από τους αδιάφθορους της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο γιατρός που μάλιστα υπήρξε υποψήφιος πολιτικού κόμματος με παρουσία σήμερα στη Βουλή και η σύζυγος του είναι πρώην ... ανώτατη δικαστικός (!!!), αντέδρασε έντονα όταν μετά από επέμβαση ο ασθενής του καλή τη θέληση, του πρόσφερε ένα ποσό ως δείγμα ευγνωμοσύνης. 

Ο γιατρός, φέρεται ότι αντέδρασε στη θέα του ποσού λέγοντας κατά τον ασθενή επί λέξη: "Τί είναι αυτά; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 ευρώ δέχομαι", ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι ... αντπρότεινε, "ή θα μου δώσεις τα 2.000 ευρώ, αλλιώς εξιτήριο δεν βλέπεις"!!!

Ο ασθενής πειθαναγκάστηκε, πλην όμως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., με τους τελευταίους να ενεδρεύουν την ώρα της δοσολοψηψίας. Ο γιατρός πιάστηκε την ώρα που μετέφερε το φακελάκι στο αυτοκίνητο του. Κι επειδή εκτός από κυνικότητα, μάλλον διαθέτει και αστείρευτο... χιούμορ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως ο ασθενής του έδωσε από την ... καλή του διάθεση. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ