Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του πρώην διευθυντή της Interpol - ΦΩΤΟ

08.10.2018 | 11:50
 Όλο και περιπλέκεται το κουβάρι της εξαφάνισης του (πρώην πια) προέδρου της Interpol Μενγκ Χονγκγουέι. Η σύζυγός του κατήγγειλε την εξαφάνισή του και χρειάστηκε να περάσουν μέρες έως ότου η Κίνα ανακοινώσει πως τον έχει συλλάβει και τον ανακρίνει για δωροδοκία.

Η Γκρέις Μενγκ ήταν εκείνη που κινητοποίησε τους πάντες όταν την περασμένη εβδομάδα ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του συζύγου της. Ο Μενγκ Χονγκγουέι, πρόεδρος της Interpol τα τελευταία δυο χρόνια, είχε φύγει από τη Λιόν (όπου εδρεύει η Ευρωπαϊκή Αστυνομία) για την πατρίδα του την Κίνα όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Την Κυριακή, η Γκρέις Μενγκ μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον σύζυγό της, εκείνος της είχε στείλει μια φωτογραφία με ένα μαχαίρι. Συγκεκριμένα ένα emoticon που δείχνει ένα μαχαίρι.


Η Γκρέις Μενγκ φοβάται για την ασφάλειά της. Και όταν την Κυριακή (07.102.2018) μίλησε στους δημοσιογράφους στη Λιόν, το έκανε με την πλάτη της γυρισμένη στις κάμερες. Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί γιατί φοβάται όπως είπε. Άλλωστε, οι γαλλικές αρχές την έχουν θέσει υπό καθεστώς προστασίας και έφτασε στο ξενοδοχείο όπου έδωσε τη συνέντευξη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης!

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου όταν ο Μενγκ Χονγκγουέι έφυγε από τη Γαλλία για την Κίνα. Εκείνη την ημέρα, αποκάλυψε η σύζυγός του, της έστειλε μήνυμα με τη φράση «περίμενε τηλεφώνημά μου». Ακολούθησε το emoji με ένα μαχαίρι που κατά τη Γκρέις ήταν ένδειξη πως ο άνδρας της κινδυνεύει.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ