Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΑ:Μαχητικό αεροσκάφος κατέρριψαν οι αντικαθεστωτικοί

22.09.2012 | 12:27
Δυνάμεις των ανταρτών κατέρριψαν σήμερα μαχητικό αεροσκάφος καθώς αυτό πετούσε πάνω από την πόλη Αταρίμπ της επαρχίας Ιντλίμπ στη βόρεια Συρία, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας δημοσιογράφος που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι δυνάμεις των ανταρτών πραγματοποιούσαν επίθεση σε στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη, όταν το αεροσκάφος πετούσε πάνω από το σημείο αυτό και οι αντάρτες το κατέρριψαν κάνοντας χρήση αντιαεροπορικών πυρών.
Την ίδια ώρα τουλάχιστον 11 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες και επιθέσεις ανταρτών εναντίον οδοφραγμάτων στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Τουλάχιστον πέντε αντάρτες σκοτώθηκαν επίσης σε σφοδρές μάχες που μαίνονται στις περιοχές Ορμ και Καφάρ Τζουμ στο δυτικό Χαλέπι. Οι αντάρτες πραγματοποίησαν επίθεση κατά των οδοφραγμάτων στην τοποθεσία Αμπέζμο στην ίδια περιοχή, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε βομβαρδισμό.
Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στη δυτική πλευρά της επαρχίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. "Σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχει παρουσία του κράτους, παρά μόνο στρατιωτικά φυλάκια και διοικητικές υπηρεσίες", είπε ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ