Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συρία: Δεκάδες νεκροί σε μάχες ανάμεσα σε αντάρτες και Κούρδους - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ σοκ

28.04.2016 | 23:42
 Τουλάχιστον 64 μαχητές έχουν σκοτωθεί από χθες Τετάρτη σε συγκρούσεις ανάμεσα σε οργανώσεις ανταρτών και κουρδικές δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπιού της βόρειας Συρίας, ανέφερε σήμερα η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με έναν απολογισμό που έδωσε ο διευθυντής αυτής της ΜΚΟ, ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, 53 αντάρτες –στην πλειονότητά τους ισλαμιστές– και 11 μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (αραβοκουρδική συμμαχία) σκοτώθηκαν σε μάχες στην περιοχή της Ταλ Ριφάατ, μιας πόλης που ελέγχεται από τους Κούρδους της Συρίας.

Οι αντάρτες εξαπέλυσαν επίθεση χθες εναντίον της περιοχής αλλά απωθήθηκαν από τους Κούρδους. Φωτογραφίες οι οποίες διανεμήθηκαν μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter απεικονίζουν σορούς νεκρών ανταρτών στην πόλη Αφρίν, που ελέγχεται από τους Κούρδους.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ανταρτών που έχει καταγραφεί πως χάνουν τη ζωή τους σε μάχες εναντίον Κούρδων

Οι κουρδικές δυνάμεις επεδείκνυαν πτώματα ανταρτών στην ελεγχόμενη από τους ίδιους πόλη Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ