Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΑ: Η Κλίντον θέλει να "καθήσει" τον Πούτιν στο τραπέζι για να βρεθεί λύση

14.10.2015 | 09:25
Οι ΗΠΑ πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις διπλωματικές και στρατιωτικές δυνάμεις τους για να φέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στη Συρία , δήλωσε η υ Χίλαρι Κλίντον , σε τηλεοπτική συζήτηση -αναμέτρηση για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα για την προεδρία. .

Η Κλίντον δήλωσε ότι στόχος των πολιτικών των ΗΠΑ στη Συρία θα πρέπει να είναι « να καταφέρουν οι Ρώσοι για να συννενοηθούν με όλους στην περιοχή για να προχωρήσουμε προς μια πολιτική λύση . "

Ο Γερουσιαστής Bernie Sanders , ο κύριος ανταγωνιστής της Κλίντον υποστήριξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα μετανιώσει που μπλέχτηκε στο θέμα της Συρίας.
«Όταν δοθεί ένα τέλος νομίζω ότι ο ρωσικός λαός θα του δώσει ένα μήνυμα ότι ίσως θα έπρεπε να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για να διορθώσει την κατάσταση που επικρατεί εκεί .»
Η Συρία βρίσκεται σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου από το 2011 , με τις κυβερνητικές δυνάμεις να αγωνίζονται εναντίον των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και πολλών εξτρεμιστικών ομάδων , συμπεριλαμβανομένων του Ισλαμικού Κράτους και την Nusra Front.
Από την αρχή του πολέμου , οι Ηνωμένες Πολιτείες και μερικοί από τους συμμάχους της υποστήριξαν τη λεγόμενη μετριοπαθή παράταξη της αντιπολίτευσης της Συρίας στην έκκλησή του για μια αλλαγή καθεστώτος στη Συρία .
Η Ρωσία έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Συρίας και η μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην τρομοκρατία στη χώρα .


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ