Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συρία - Ρωσία: Ο στρατός έχει ξεκινήσει τη χρήση νέων ρωσικών οπλικών συστημάτων - ΦΩΤΟ

17.09.2015 | 15:02
Πρώτη Δημοσίευση - 2015-09-17 13:42:27
Τελευταία Ενημέρωση - 2015-09-17 15:02:27


Ο συριακός στρατός έχει πρόσφατα αρχίσει να χρησιμοποιεί νέους τύπους αεροπορικών και χερσαίων οπλικών συστημάτων
που τού προμηθεύει η Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα συριακή στρατιωτική πηγή, κάνοντας λόγο για υψηλής ακρίβειας και αποτελεσματικότητας όπλα. Ο συριακός στρατός άρχισε να τα χρησιμοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες, αφού προηγήθηκε εκπαίδευση κατά τους τελευταίους μήνες.

"Νέα όπλα παραδίδονται και νέοι τύποι όπλων. Ο συριακός στρατός εκπαιδεύεται στη χρήση αυτών των όπλων. Στην πράξη, ο στρατός άρχισε να χρησιμοποιεί κάποια από αυτά τα όπλα. Είναι υψηλής αποτελεσματικότητας και ακρίβειας και πλήττουν στόχους με ακρίβεια", εξήγησε η πηγή.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα εχουμε παρατηρήσει μια απότομη αύξηση των αποδεικτικών στοιχείων που αποκαλύπτουν την πραγματική έκταση της άμεσης στρατιωτικής εμπλοκής του ρωσικού στρατού στη Συρία. Φαίνεται να εχουν ήδη παραδοθεί ρωσικα UAV και ρωσικά BTR-82A (οχήματα μάχης Πεζικού - IFV ).

Η πραγματική έκταση της δέσμευσης της Ρωσίας προς το καθεστώς αποκαλύφθηκε περαιτέρω από τις συχνές διελεύσεις ενος μεγάλου αριθμού ρωσικών πλοίων με προορισμό τη Συρία μέσω του στενού του Βοσπόρου και απο τις τουλάχιστον δεκαπέντε πτήσεις που πραγματοποίησαν τα ρωσικα αεροσκάφη An-124s της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λατάκια.

Αυτά τα πλοία και αεροσκάφη μετέφεραν μεγάλο αριθμό οχημάτων, εξοπλισμού και προσωπικού στη Συρία.

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε απεικονίζουν ένα ρωσικό όχημα τύπου R-166- 0,5 (ultra) σημάτων υψηλής συχνότητας (HF / VHF) να περνάει απο παράκτια περιοχή της Συρίας γεγονός που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της Ρωσίας στη Συρία.

Πηγη - Belingcat / ΑΠΕ
Απόδοση/Μετφραση - OnAlert 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ