Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ "πυροβολεί" Κωσταράκο και ζητά απόσυρση της τροπολογίας για το γένος

26.02.2013 | 22:46
Ενάντια στην τροπολογία για το γένος στις στρατιωτικές σχολές τάχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ . Με δήλωσή του ο υπεύθυνος Άμυνας Θοδωρής Δρίτσας ζητά την απόσυρσή της και “πυροβολεί” και κατά του Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος πλέον δέχεται από παντού πυρά!

Η δήλωση Δρίτσα:

Τίποτα δεν έχουν να φοβηθούν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις από παιδιά, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μεγαλώνουν εδώ και μαθαίνουν γράμματα στα ελληνικά σχολεία, αναγνωρίζουν για πατρίδα τους μόνο την Ελλάδα και κάποια από αυτά ίσως, - με χίλια εμπόδια – αποκτούν κάποτε την ελληνική ιθαγένεια.

Η προτεινόμενη τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ – ενθαρυμμένη, δυστυχώς, από τον ίδιο τον ΑΓΕΕΘΑ! – είναι κείμενο – μνημείο εθνικιστικών και ρατσιστικών διακρίσεων με προφανείς ιδεολογικού χαρακτήρα σκοπιμότητες ακροδεξιάς φοβικής ζύμωσης, σε πεδίο τεχνητά κατασκευασμένο με στόχο τον αποπροσανατολισμό της λαϊκής αγανάκτησης από την πολιτική της λιτότητας. Καμία σχέση δεν έχει με τον πατριωτισμό, ούτε και με καμία πραγματική ανάγκη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ δηλώνει την ευθεία και ανεπιφύλακτη αντίθεσή του όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στο πνεύμα φοβικών, προληπτικών και κατασταλτικών διακρίσεων το οποίο εκφράζει η συγκεκριμένη τροπολογία και καλεί την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εγκαταλείψει τις προφανείς σκοπιμότητες και να τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της απόσυρσής της.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ