Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

T-14 Armata vs Leopard 2a7: Τα δύο κορυφαία άρματα μάχης συγκρούονται - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

24.07.2018 | 08:00
Το Leopard 2a7 και το T-14 Armata αποτελούν υπερσύγχρονα άρματα μάχης και το καμάρι του γερμανικού και ρωσικού στρατού αντίστοιχα. Αμφότερα διαθέτουν μεγάλη ισχύ πυρός, ενισχυμένη θωράκιση και ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι πιθανότητες ρωσικά και γερμανικά άρματα να συναντηθούν σε κάποιο μελλοντικό πόλεμο στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ωστόσο, οι εικόνες από την δράση τους είναι παραπάνω από απολαυστικές. Στο βίντεο που ακολουθεί τα δύο άρματα μάχης επιδεικνύουν τις φοβερές ικανότητες τους, παρατίθενται πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους και τις δυνατότητές τους στο πεδίο της μάχης.Το Leopard 2a7 είναι εξοπλισμένο με το πυροβόλο L55 120 mm της Rheinmetall . Έχει καλύτερη ακρίβεια πυρός και μεγαλύτερο βεληνεκές, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Leopard 2. Από την άλλη πλευρά, το T-14 Armata είναι εξοπλισμένο με μη επανδρωμένο πυργίσκο και διαθέτει πυροβόλο 125mm.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο τις εντυπωσιακές εικόνες που προσφέρουν τα δύο άρματα μάχης Leopard 2a7 και T-14 Armata:Με πληροφορίες από The National Interest

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ