Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα "φτερά" της ΠΑ στο Καστελόριζο με ύποπτα δημοσιεύματα στην Αθήνα να θέλουν να τα "κόψουν"

10.07.2014 | 14:03
Τα “φτερά” της ΠΑ πάνω από το Καστελόριζο, την ίδια ώρα που στην Αθήνα ιστοσελίδα προσκολλημένη στις αντιλήψεις και τις πρακτικές τις Χρυσής Αυγής, επιχειρούσε ένα από τα πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση στις ΕΔ,γράφοντας για αναποτελεσματική αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Στο Καστελόριζο όπου βρισκόταν ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε συγκίνηση τη στιγμή της παράδοσης και παρασημοφόρησης της πολεμικής σημαίας της ΔΑΝ Μεγίστης, όταν την ίδια ώρα ζεύγος F-16 πραγματοποίησε τρεις διελεύσεις πάνω από το Καστελόριζο και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι του νησιού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ήταν περίπου την ίδια ώρα που οι Τούρκοι έκαναν υπέρπτηση και πλήθος παραβιάσεων στο Αιγαίο, βρίσκοντας απέναντί τους, την ελληνική ΠΑ.
Στο βωμό σκοπιμοτήτων γράφτηκε ότι τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που έκαναν την υπέρπτηση δεν αναχαιτίστηκαν κάτι που το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει κατηγορηματικά:.

“Το ΓΕΕΘΑ σε απάντηση δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο περί δήθεν μη αναχαίτισης-αναγνώρισης τουρκικού σχηματισμού αφών ο οποίος εισήλθε παραβατικά εντός του FIR Αθηνών την 9η Ιουλίου και ο οποίος πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν Ν. Ανθρωποφάγοι, ανακοινώνει ότι με επίσημη ανακοίνωση τύπου η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα αμέσως μετά το συμβάν, είχε ενημερώσει μεταξύ άλλων και το σύνολο των διαπιστευμένων δημοσιογραφών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι: ´´το σύνολο των αεροσκαφών του σχηματισμού αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική´´ γεγονός το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα και την πάγια πρακτική των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα τα οποία απέκρυψαν την συγκεκριμένη παράγραφο της ενημέρωσης τύπου και παραποίησαν το συγκεκριμένο περιστατικό  είναι απολύτως ανακριβή”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Αβραμόπουλου σε Καστελόριζο - Ρόδο - ΦΩΤΟ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ