Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ξημερώματα έληξε ο συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο στα Χανιά - ΒΙΝΤΕΟ

17.08.2018 | 08:54
 Ο συναγερμός σήμανε όταν το αεροσκάφος τύπου Boeing 757 της εταιρείας «Condor», που εκτελούσε δρομολόγιο από την Χουργκάρντα της Αιγύπτου προς το Ντίσελντορφ της Γερμανίας μπήκε στον ελληνικό εναέριο χώρο. Ο πιλότος ανημέρωσε ότι υπάρχει απειλεή για βόμβα και αμέσως δόθηκε εντολή σε δυο πολεμικά τύπου F16 να “σηκωθούν” για να το συνοδεύσουν στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 20:48 ώρα με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χανίων και οδηγήθηκε σε χώρο μεταξύ του κεντρικού αεροσταθμού και της Αμερικανικής Βάσης Σούδας. Το αεροδρόμιο βρέθηκε σε πλήρη συναγερμό.

Η περιοχή γύρω από το αεροσκάφος αποκλείστηκε και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποβίβασης των επιβαινόντων, που οδηγήθηκαν σε χώρο του αεροσταθμού, πραγματοποιήθηκε με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας από ειδικούς πυροτεχνουργούς και τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο έλεγχος στο αεροσκάφος.Λίγο μετά τις 23.30 οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

Μετά τη 1 τα ξημερώματα, το πόρισμα, των πυροτεχνουργών, έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα.

Πηγή: flashnews

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ