Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σενάρια των απολύσεων στις ΕΔ επανέρχονται μέσω διαρροών!

26.06.2015 | 10:43
Σενάρια “μείωσης του προσωπικού των ΕΔ” την ίδια στιγμή που η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ υποστηρίζει την εκδοχή της υποχρεωτικής παραμονής των στρατιωτικών μέχρι τα 58. Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο; Ο παραλογισμός που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αποτευπώνεται στο πεδίο των αμυντικών δαπανών για τις οποίες επιμένουν σε περικοπές 400 εκατομμυρίων ευρώ!

Η ελληνική πλευρά μέχρι στιγμής επιμένει σε περικοπές 200 εκατομμυρίων αλλά όπως λένε οι πληροφορίες συζητά το ενδεχόμενο μείωσης του προσωπικού και των εξοπιστικών!

Για το πρώτο πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει πως θα γίνει. Ειδικά μετά από τις δηλώσεις Καμμένου. Θα ζήσουμε και απολύσεις στις ΕΔ; Γιατί διαφορετικά πως θα μειώσουμε το προσωπικό. Πρώτα απ΄ όλα βέβαια θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιος γιατί πρέπει να μειώσουμε το προσωπικό. Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένες απειλές να αντιμετωπίσει και δεν έχει τη πολυτέλεια να κάνει “τα κέφια” οποιουδήποτε αντιμετωπίζει τις αμυντικές της δαπάνες σαν “παιχνίδι” .

Για τα εξοπλιστικά. Ποια εξοπλιστικά “τρέχουν” για να τα μειώσουμε; Αν έχει απομείνει ίχνος σοβαρότητας τέτοιες προτάσεις δεν πρέπει να συζητιόνται καν. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ