Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα "τάματα" του Α/ΓΕΝ Αποστολάκη στην Τήνο για τα δύσκολα που έρχονται

21.08.2014 | 00:01
Η φωτογραφία του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη από την Τήνο. Ανάβει μ΄ ευλάβεια ένα κερί για την Παναγία . Έχει προφανώς πολλά …τάματα για τα δύσκολα που έρχονται.

Το φθινόπωρο ,μέσα στον Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί να “πέσει” στη θάλασσα το πρώτο από τα τρία “φυλακισμένα” στον Σκαραμαγκά υποβρύχια 214. Ο ΠΙΠΙΝΟΣ θα πάει στον Ναύσταθμο και τον Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη υποβρύχιο. Αυτό δεν λύνει αυτομάτως όλα τα προβλήματα. Οι δοκιμές στη θάλασσα πάντα κρύβουν εκπλήξεις . Και το ένα …τάμα του Α/ΓΕΝ είναι να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις σ΄ ότι έχει να κάνει με τα υποβρύχια.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε αν ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO. Αν η απάντηση είναι θετική τότε ανοίγει ο δρόμος για τη διαδοχή του. Και ο κ.Αποστολάκης είναι ένας -ίσως ο επικρατέστερος- διαδοχός του. Αν αναλάβει θα καταλάβει ότι θα πρέπει να επισκέπτεται συχνότερα τη Μεγαλόχαρη. Τα προβλήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί και να λύσει ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο δυναμικό θα είναι τεράστια.

Επιπλέον θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η δική του διαδοχή στο ΓΕΝ θα γίνει με όρους και κριτήρια επιχειρησιακά κι όχι κομματικά. Δεν είναι εποχές για “συμφωνίες” και “συμβιβασμούς”. Αυτό θα πρέπει να το έχει κατά νου.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνει μέσα σ΄ ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον. Και θα έχει καταλάβει πολύ καλά ειδικά τις τελευταίες ημέρες ότι απέναντί του έχει και ανθρώπους οι οποίοι κάποτε …έπιναν νερό στ΄ όνομά του και τώρα θυμούνται περιέργως ότι ο κ.Αποστολάκης υπήρξε μεταξύ άλλων και υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου και άρα πως θα γίνει Α/ΓΕΕΘΑ! Δεν γνωρίζουμε από πότε αυτό …αποτελεί εγκληματική πράξη. Θα πρέπει όμως να κάνει ένα τάμα ο Α/ΓΕΝ για να αντιμετωπίσει τους …γραφικούς.

Διαβάστε ακόμη:

"Μα δεν τελειώσαμε"! Κωσταράκος - Τσουκαράκης σε νέες δικαστικές διαμάχες;


Με κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών απειλούν στρατιωτικοί για την απόφαση του ΣτΕ


Πότε φεύγει ο Κωσταράκος αν εκλεγεί πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ