Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία με στρατιώτη - Αυτοκτόνησε λίγες ημέρες πριν πάρει απολυτήριο

02.11.2014 | 20:19
Είκοσι χρονών στρατιώτης έδωσε τέλος στην ζωή του λίγες ημέρες πριν απολυθεί. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη περίπτωση. Παλιά είχαμε περιπτώσεις στρατιωτών που αυτοκτονούσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Και τα αίτια αποδίδονταν στις άσχημες συνθήκες που κάποιοι δεν μπορούσαν να αντέξουν. Τώρα δυστυχώς έχουμε περιπτώσεις που νέοι άνθρωποι αυτοκτονούν λίγο πριν πάρουν το απολυτήριο στα χέρια τους λες και δεν αντέχουν την ανασφάλεια που έρχεται μόλις περάσουν την πύλη εξόδου.

Σύμφωνα με όσα γράφει το flashnews.gr από την Κρήτη:


Ένας 20χρονος φαντάρος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Καντάνου Σελίνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα στα Χανιά, πήρε άδεια και πήγε στο σπίτι του στην Κουντούρα της Παλαιόχωρας.

Περίπου στις 4 μμ, οι γονείς του τον βρήκαν να έχει δώσει τέλος στην ζωή του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σπίτι προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία, ενώ ενημερώθηκε και ο Ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ τίποτε δεν προμήνυε το απονενοημένο διάβημα του 20χρονου ο οποίος σε λίγες ημέρες επρόκειτο να απολυθεί απο τον στρατό.

Να σημειωθεί πως στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τελευταία "ανάρτηση" τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς να αφήσει να διαφανεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η θλιβερή είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την κοινωνία της Παλαιόχωρας, την οποία ο πατέρας του 20χρονου είχε "υπηρετήσει" ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καντάνου-Σελίνου, ενώ ο πόνος είναι αφόρητος για τους γονείς και τα δύο αδέλφια του νέου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ