Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τατουάζ και στρατιωτικοί - Οι ΗΠΑ βρήκαν λύση για τους "εξτρεμιστές"

25.09.2013 | 00:26
Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για τα τατουάζ που μπορούν να έχουν ή να μην έχουν οι στρατιωτικοί. Την συζήτηση βέβαια την “άνοιξαν” οι “σβάστικες” και τα “σοφά λόγια ναζί” που έγιναν μόδα και υπήρχε κίνδυνος να εμφανιστούν και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί και δεν έχουν βέβαια αντιμετωπιστεί με την λογική ότι “τα τατουάζ δεν απαγορεύονται”.

Στο άλλο άκρο οι ναύαρχοι στο ΓΕΝ σκέφτηκαν να τα απαγορεύσουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, αλλά ούτε αυτό προχώρησε.

Για να μην ...κουράζονται θα αναφέρουμε τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στον πιο σύγχρονο στρατό του κόσμου. Το στρατό των ΗΠΑ.

Οι νέες οδηγίες προς το στρατιωτικό προσωπικό που αναμένουν την υπογραφή του υπουργού Άμυνας Τσακ Χέϊγκελ είναι απλές και σαφείς:

•απαγορεύονται δια ροπάλου τα εξτρεμιστικά, ρατσιστικά και με σεξιστικό περιεχόμενο τατουάζ. Τόσο απλά!Ποια θα είναι η τιμωρία σε όποιον παραβαίνει τους κανόνες; Με δικά του έξοδα θα υποχρεώνεται να “σβήνει” το τατουάζ του. Τόσο απλά!


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ