Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξιδιωτική οδηγία από τη Γερμανία για την Ελλάδα που αύριο θα έχει κλειστές τράπεζες

28.06.2015 | 19:55
Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το γερμανικό ΥΠΕΞ στην οδηγία του συμβουλεύει τους Γερμανούς που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα να έχουν μαζί τους “αρκετά μετρητά”. Μια κίνηση η οποία ασφαλώς επιβαρύνει το ήδη βαρύ κλίμα.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών ότι αύριο οι τράπεζες θα είναι κλειστές και εξετάζεται πλέον η επιβολή capital control,κάτι που πριν από λίγες μόλις ώρες ο υπουργός Οικνομομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε διαψεύσει.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΞ ότι  Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα συναντηθεί, διαδοχικά από το πρωί ως το απόγευμα στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 10:30, τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κ. David Pearce, στις 13:00, τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Xiaoli Zou, στις 14:00, τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Andrey M. Maslov, στις 15:00 και την Πρέσβη του Ισραήλ, κα Irit Ben-Abba, στις 16:00.
 Το θέμα δεν ανακοινώθηκε αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα δεσπόσει η ενημέρωση  ( και οι ερωταπαντήσεις ...) για τις εξελίξεις σε σχέσει με τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας- δανειστών, το δημοψήφισμα - ΄και ό, τι αυτά σημαίνουν για την χώρα και την περιοχή.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ