Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών 1ης ΕΣ ΔΙΓΕΔ - ΦΩΤΟ

13.07.2018 | 16:40
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Διακλαδικού Ινστιτούτου Γλωσσομάθειας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΙΓΕΔ).

Συνολικά αποφοίτησαν 24 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ως ακολούθως:

7 στελέχη (6 από ΣΞ και 1 από ΠΑ) από το τμήμα εκμάθησης της Κινεζικής γλώσσας, με διάρκεια φοίτησης 8 μήνες.

7 στελέχη (5 από ΣΞ, 1 από ΠΝ και 1 από ΠΑ) από το τμήμα εκμάθησης της Αραβικής γλώσσας, με διάρκεια φοίτησης 8 μήνες.

10 στελέχη (9 από ΣΞ και 1 από ΠΑ) από το τμήμα εκμάθησης της Τουρκικής γλώσσας, με διάρκεια φοίτησης 4 μήνες.

Τα πτυχία απένειμε ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ενώ στην τελετή παρέστησαν οι Ακόλουθοι Άμυνας της Αιγύπτου και Κίνας.

Το Διακλαδικό Ινστιτούτο Γλωσσομάθειας των Ενόπλων Δυνάμεων εδρεύει στο Στρατόπεδο "Φακίνου" στην Αθήνα, και κατέχει πιστοποίηση Ανάπτυξης και Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Υπηρεσιών Εκμάθησης Άτυπης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κατά ISO 29990:2010, καθώς και πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, με πεδίο εφαρμογής "Παροχή Υπηρεσιών Εκπαίδευσης Γλωσσομάθειας".

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:Εικόνες από την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.Στην τελετή παρέστη και ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο οποίος παρέδωσε και τα πτυχία στους αποφοίτους.

Ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ παραδίδει τα πτυχία.

Ένα, ένα τα στελέχη παρέλαβαν τα πτυχία τους.Θερμή χειραψία του Διευθυντή Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, με τους αποφοίτους.Τα στελέχη αποδεικνύουν καθημερινά με τις προσπάθειές τους την σκληρή δουλειά που επιτελούν οι ένοπλες δυνάμεις.Ομιλία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.Ικανοποίηση για τον Διευθυντή Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, καθώς παραδίδει τα πτυχία στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι ακόλουθοι άμυνας Κίνας και Αιγύπτου.Παράδοση πτυχίου και θερμή χειραψία με τον ακόλουθο άμυνας της Αιγύπτου.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ