Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελετή Ορκωμοσίας Νέων Κελευστών ΣΜΥΝ 36ης Σειράς - ΦΩΤΟ

13.07.2018 | 17:12
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, η τελετή ορκωμοσίας των Κελευστών της 36ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συνοδευόμενος από τον Διοικητή Διοικήσεως Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό ΠΝ, μέλη του ΑΝΣ, ο Υποδιοικητής Ναυτικού Κύπρου Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Μασούρας ΠΝ, εκπρόσωπος του Προξενείου της Σενεγάλης στην Ελλάδα καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Κελευστών.
Ορκίστηκαν συνολικά εβδομήντα επτά (77) Κελευστές διαφόρων ειδικοτήτων εκ των οποίων δέκα (10) Κελευστές από την Κύπρο και δύο (2) από τη Σενεγάλη.

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
 
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:Στιγμιότυπο από την παράδοση της σημαίας στην επόμενη σειρά σπουδαστών της σχολής.Οι απόφοιτοι έτοιμοι για τον όρκο τους.Εντυπωσιακή εναέρια εικόνα από την τελετή.Οι απόφοιτοι την σημαντικότερη στιγμή, όπου ορκίζονται υπακοή και πίστη στο ελληνικό κράτος.Ο Α/ΓΕΝ παρέστη όπως ήταν φυσικό στην εκδήλωση αποφοίτησης.

Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από drone.Στελέχη που προέρχονται από άλλες χώρες, ωστόσο διαθέτουν ελληνική εθνική συνείδηση, είναι πολύτιμα για τις ένοπλες δυνάμεις.Ένα ένα τα στελέχη απέκτησαν τα πτυχία τους.Στιγμιότυπο από την παρέλαση των αποφοίτων.Παρέλαση των αποφοίτων και επιθεώρησή τους από τον Α/ΓΕΝ.Αναμνηστική φωτογραφία των αποφοίτων της ΣΜΥΝ.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ