Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

28.01.2019 | 14:08
Πρώτη Δημοσίευση: 2019-01-28 12:03:49
Τελευταία Ενημέρωση: 2019-01-28 14:08:49

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Σχολη Ναυτικών Δοκίμων, παρουσία του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναλαμβάνει ο Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, αντικαθιστώντας τον, πλέον, Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τα ηνία του ΓΕΣ αναλαμβάνει ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, αντικαθιστώντας τον Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος με απόφαση του ΚΥΣΕΑ αποστατεύτηκε. 

Αρχηγός ΓΕΑ αναλαμβάνει ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, αντικαθιστώντας τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χριστοδούλου.

Η αδιαθεσία του Α/ΓΕΣ

 Νέο απρόοπτο με τον νέο Α/ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά, ο οποίος αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε παρακείμενο κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά - και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή- ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επέστρεψε στο χώρο που διεξαγόταν η παράδοση-παραλαβή, σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο: Νέο απρόοπτο με τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ - BINTEO

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Α/ΓΕΕΘΑ

 Ο νέο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου είναι γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του, δεν αποτέλεσε λοιπόν έκληξη η παρουσία του προπονητή θρύλου της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ.Διαβάστε περισσότερα στο: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του ΑEKτζή νέου Α/ΓΕΕΘΑ - ΦΩΤΟ

Το απόγευμα η συνεδρίαση του ΣΑΓΕ

Αργότερα σήμερα θα συνεδριάσει το ΣΑΓΕ (Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων) για να πραγματοποιήσει κρίσεις σε επίπεδο Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων, μετά τις αλλαγές στην ηγεσία των τριών εκ των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων από το ΚΥΣΕΑ και την επικύρωση τους.

Πρόκειται για την εξ' αναβολής συνεδρίαση λόγω της σύντομης περιπέτειας υγείας του νέου Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιος Καμπάς, η οποία είχε ευτυχώς αίσιο τέλος.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του ΣΑΓΕ για την πλήρωση των επιτελικών θέσεων στο ΓΕΕΘΑ, καθώς επίσης και σε πρώτο χρόνο των αντιακταστάσεων των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ