Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελικά μόνο η Ελλάδα δεν θέλει "εθνικά όπλα" - Δείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι

18.09.2013 | 00:01
Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το πολεμικό πλοί εθνικής σχεδίασης.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι οι περισσότεροι αντιμετώπισαν θετικά την επαναφορά στο προσκήνιο ενός σχεδίου που είναι στο τραπέζι της συζήτησης Ελλήνων επιστημόνων εδώ και αρκετό καιρό. Δείχνει ότι η “κατάθλιψη” και η “μιζέρια” με την οποία μας “μπολιάζουν” δεν μας έχει “νικήσει”.

Για όσους έχουν τις αμφιβολίες τους όχι αδικαιολόγητα παρουσιάζουμε ένα μέρος της παρουσίασης που έγινε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο για τη σχεδίαση εθνικού πλοίου. Όπως θα διαπιστώσετε όλες οι χώρες συζητάνε ,σχεδιάζουν και κάποιες κατασκευάζουν δικές τους ναυτικές πλατφόρμες. Η μόνη χώρα που συστηματικά...απέχει από κάθε τέτοια προσπάθεια είναι η Ελλάδα.

Μετά από τις φωτογραφίες ακολουθεί κι ένα ενδιαφέρον βίντεο από την παρουσίαση που είχε γίνει στο Πολεμικό Μουσείο. Ίσως τα όσα λέγονται εκεί να πείσει και τους δύσπιστους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόσο βάσιμη είναι η πρόταση για σχεδίαση εθνικού πλοίου


Ο Τσίπρας "βύθισε" τις Fremm και μιλά για εθνικό πλοίο

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ