Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΩΝ Αισθητήρες: Στην έκθεση DSEI 2013,η παρουσίαση των νέων προϊόντων της

27.09.2013 | 07:40

Σημαντικές συναντήσεις, επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών, στρατιωτικών αποστολών και πλήθους παλαιών και νέων συνεργατών, συνθέτουν την καθόλα επιτυχημένη παρουσία της Θέων Αισθητήρες στη διεθνή έκθεση αμυντικού εξοπλισμού DSEI 2013. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου και τράβηξε το ενδιαφέρον του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ξεχωριστή θέση σε αυτήν κατείχε η Θέων Αισθητήρες που κατάφερε για άλλη μια φορά να διακριθεί και να εδραιώσει τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους, σε διεθνές επίπεδο, κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και Ηλεκτρο-Οπτικών συστημάτων για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Η εταιρεία είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο περίπτερό της και να επιδείξει τα καινοτόμα συστήματά της στους εκλεκτούς επισκέπτες που αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούσαν την crème de la crème της αμυντικής βιομηχανίας. Για αυτό και έχει βαρύνουσα σημασία η ενθουσιώδης αποδοχή των νέων προϊόντων της Θέων Αισθητήρες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης στο Λονδίνο.
Τα νέα προϊόντα συμπληρώνουν την «οικογένεια» των διοπτρών νυχτερινής σκόπευσης και την «οικογένεια» των μονόκυαλων και δίκυαλων νυχτερινής παρατήρησης και παραμένουν πιστά στην τεχνολογική παράδοση της εταιρείας που έχει καταφέρει να «κατακτήσει» με την εξαγωγική της δραστηριότητα περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών με έμφαση στην παροχή συστημάτων υψηλής απόδοσης και εργονομίας που αυξάνουν την ασφάλεια του χρήστη και το ποσοστό επιτυχίας των αποστολών, κατά τη διάρκεια νυκτερινών επιχειρήσεων.
Με έδρα στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη και συμβάσεις σε παγκόσμια επίπεδο, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά διεθνή δύναμη στην αγορά των Night Vision.


Διαβάστε ακόμη

Εντυπωσίασε η ΘΕΩΝ στο Άμπου Ντάμπι


ΘΕΩΝ - Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ηγέτιδα παγκοσμίως στα ηλεκτρο-οπτικά συστήματα!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ