Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Πτώση Ελικοπτέρου: Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον κρητικό Υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη

20.04.2017 | 11:06
Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί την τραγωδία στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων με θύματα τους 4 Αξιωματικούς που επέβαιναν στο μοιραίο Χίουι που έπεσε πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ στο Σαραντάπορο Ελευσίνας. Τέσσερις οικογένειες, γεύτηκαν το πένθος. Ανάμεσα στα τέσσερα θύματα είναι και ο Κρητικός Υποστράτηγος των Τεθωρακισμένων Ιωάννης Τζανιδάκης από την Ελεύθερνα Μυλοποτάμου ο οποίος ανέλαβε υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στις κρίσεις του περασμένου Μαρτίου.

Η κηδεία του άτυχου Υποστρατήγου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (21/4) στον τόπο καταγωγής του από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σύμφωνα με το e-crete. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θα μεταφερθεί το πρωί της ίδιας ημέρας στην Κρήτη με αεροσκάφος C-130.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης θα παραστούν στην κηδεία του Υποστράτηγου των Τεθωρακισμένων Ιωάννη Τζανιδάκη, όπως και στις κηδείες των δύο Λαρισαίων Αξιωματικών που πραγματοποιούνται σήμερα αλλά και στην κηδεία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Η Ελεύθερνα έχει ντυθεί στα μαύρα καθώς πριν από λίγα 24ωρα, ο Αξιωματικός που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο, ήταν στο χωριό μαζί με την οικογένειά του για να γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ