Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΡΑΚΗ: Ο βουλευτής Ζεϊμπέκ προκαλεί γονατισμένος από τον Εχίνο

01.05.2014 | 14:45
Σαν να μην συνέβη τίποτα στην Θράκη τις τελευταίες ημέρες. Ο θόρυβος που ξέσπασε με τον χειρισμό του θέματος της ακύρωσης της υποψιφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν φαίνεται ότι δεν επηρέασε στο ελάχιστο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ. Ο οποίος συνεχίζει να έχει τουλάχιστον ατυχέστατες “επικοινωνιακές” επιλογές. Και να φωτογραφίζεται σε εκδηλώσεις που “φωνάζουν” ότι η Θράκη πρέπει να είναι τουρκική.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει ο Αντιφωνητής είναι χαρακτηριστική. Είναι από τον Εχίνο και την τελετή λήξης των μαθημάτων Κορανίου που διοργανώνει ο ψευδομουφτής Ξάνθης.

Η φωτογραφία είναι μέσα στο τέμενος του χωριού με τα παιδάκια που “μορφώθηκαν” από τον προξενικό μηχανισμό, πίσω είναι η τεράστια επιγραφή “Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης-Μουφτεία Ξάνθης-Μαθήματα Κορανίου Εχίνου” και στο κέντρο τέσσερεις ενήλικες. Όρθιοι ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ με τον τουρκομουφτή Αχμέτ Μέτε και γονατισμένοι οι : αριστερά ο δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Τσουκάλ και δεξιά ο βουλευτής Ξάνθης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Χουσείν Ζεϊμπέκ !

Σωστά επισημαίνει ο Αντιφωνητής:
“Έχουμε δηλαδή μια θαυμάσια αποτύπωση της γνωστής σχέσης του πολιτικού προσωπικού της μουσουλμανικής μειονότητας από τη μια και του διπλωμάτη μιας ξένης χώρας από την άλλη (άντε και του ενδιάμεσου, του “θρησκευτικού” ηγέτη που διόρισε η ίδια υπηρεσία). Ποιος άραγε χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για να αντιληφθεί τι παίζεται στην περιοχή με τα άτομα αυτά ; Μόνο κάποιος με πολιτική επάρκεια αμοιβάδας ή με πηλιογούσικη αξιοπρέπεια”. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ